Cosmetische en chirurgische behandelingen voor iedereen!

Gratis intake
  • Ooglidcorrectie € 650,-
  • Kwaliteit en expertise
  • Gratis intakegesprek
  • Natuurlijk resultaat
  • Gespreid betalen mogelijkheden

HomeClinics: veilig en vertrouwd

Denkt u na over een ooglidcorrectie, of botox- of fillerbehandeling? Dan bent u bij HomeClinics Hoofddorp aan het juiste adres. Wij maken onze behandelingen voor iedereen toegankelijk. Zo zijn alle intakegesprekken bij ons gratis en volstrekt vrijblijvend.  En voor een ooglidcorrectie betaalt u slechts € 650,-.

Cosmetische of chirurgische ingrepen
U kunt ook voor andere cosmetische of kleine chirurgische behandelingen bij ons terecht. Door de doorlopende training en bijscholing van onze artsen en therapeuten verzorgen wij onze cosmetische en chirurgische ingrepen volgens de laatste ontwikkelingen en trends.

Huidtherapie en huidverbetering
Bij HomeClinics bent u ook van harte welkom voor huidtherapie en huidverbetering. U krijgt een op maat gemaakt advies en behandelplan van onze huidtherapeut.

Wij heten u van harte welkom in onze kliniek in Hoofddorp! Bel 085 401 3500 of vul het formulier in voor een gratis intake.

Gratis intake Bekijk onze behandelingen

Uitgelicht

Ooglidcorrectie

Ouder worden hoort erbij. Dit merkt u aan uw lichaam en huid. De huid wordt in de loop der jaren slapper. Ook de huid van uw oogleden verslapt. Het oog bestaat uit een boven- en een onderooglid. Wanneer u last heeft van hangende bovenoogleden is het zinvol om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan voor u uitkomst bieden.

Meer informatie

Huidverbetering

Huidverbetering

Een gezonde huid is allesbepalend voor een jong en fris uiterlijk. Een gezonde huid heeft een mooie egale kleur, is stevig, zacht en goed gehydrateerd. Onze huidtherapeut kan u een persoonlijk advies geven om uw huid weer gezond te maken en u die jonge uitstraling weer terug te geven.

Meer informatie

20% korting op definitief ontharen

20% korting op ontharen

Gladde oksels, benen en bikinilijn? Start nu laser ontharen met korting, ga haarvrij de zomer in en profiteer persoonlijk ook nog na de zomer van deze gunstige korting!

Gratis intake

Voorjaarskorting op een ooglidcorrectie

Voorjaarskorting op 
een ooglidcorrectie

Wanneer u vóór 1 juni langskomt voor een adviesgesprek en u de behandeling vóór 1 augustus laat uitvoeren, betaalt u slechts € 585,-.

Plan direct een gratis intake